19-06-05

Spionnen gesignaleerd in Gentbrugge

Wij gaan er prat op dat wij tussen het volk staan en luisteren wat leeft bij de mensen in de straat. Het Vlaams Belang heeft het nooit moeten hebben van de 'Bekende Vlamingen', wij zijn trots om te werken voor de 'Gewone Vlamingen' met een programma dat duidelijk is.
 
Een principe is een principe en daarom trekken de gemeenteraadsleden van wijk tot wijk in Gent. Telkens leggen onze plaatselijke mandatarissen de pijnpunten bloot van hun deelgemeente.
 
Vrijdag was het de beurt aan Gentbrugge. Een veertigtal geïnteresseerden kwamen in het Dienstencentrum luisteren naar Wis Versyp en Niko Schuiten die vooral de Gentbrugse (én socialistische) schepen Temmerman met harde feiten de grond inboorden. Temmerman is bevoegd voor ruimtelijke ordening en net zoals in vele delen van Gent, is in Gentbrugge de frustratie hoog omdat beloften niet worden nagekomen of omdat grootschalige projecten (Wis Versyp noemde het 'megalomaan') met veel poeha worden aangekondigd terwijl de kleine noden niet opgelost raken.
 
Kort gezegd, deze formule, die wij de 'Ronde van Gent' gedoopt hebben, slaat aan en doet onze politieke tegenstanders huiveren. In die mate zelfs dat zij een spion hadden gestuurd die rapport moest komen uitbrengen van wat het VB in Gentbrugge te vertellen had.
Toeval of niet, de heer in kwestie zat naast mij en was al snel op zijn ongemak omdat hij de enige in de zaal was die niet applaudisseerde.
 
Het moet de meerderheid toch hoog zitten dat ze het zelfs de moete vinden om een spion op pad te sturen naar Gentbrugge. Voor ons is het alleszins een teken aan de wand dat deze 'Ronde' geen noodzakelijk kwaad is maar een heilzame deugd.
 
Maar mag ik van de gelegenheid gebruik maken om alle (toekomstige) spionnen te vragen om onze volgende avond, die plaats vindt op 7 oktober (nog wat geduld) in de Bloemenkenswijk, nu al te noteren in hun agenda.

23:18 Gepost door Ortwin Depoortere | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Arrogant Meneer de volksvertegenwoordiger,

Fantaseer er maar lustig op los. Alsof wij het nodig vinden om spionnen naar uw avonden te sturen. Dat is niet nodig. Binnenkort bestaat ge toch niet meer. Of gaat ge met de klak rondgaan om geld in te zamelen misschien?

Gepost door: Janseunen | 20-06-05

wishfull thinking beste janseunen,

Het zal je misschien verbazen, maar de telefoon van Filip Dewinter werd afgetapt door de staatsveiligheid. En dat is nog maar het topje van de ijsberg van ondemocratisch praktijken die de machtspartijen tegen de enige oppositiepartij hanteren. En denk je echt dat als ze onze dodaties afnemen we ineens zullen ophouden van te bestaan? Dream on! In tegenstelling tot andere partijen wordt de onze gedragen door honderden idealisten die zich kosteloos inzetten voor de zaak!

Gepost door: jan hyoens | 21-06-05

mmm Bespeur ik daar enige vorm van frustratie meneer Janseunen?

Gepost door: Sjiwaf | 21-06-05

wanneer Wanneer komt er hier nog eens een nieuw stukje?
Zaag, zaag :-)

Gepost door: helaba | 22-06-05

Geduld geduld Een echt politicus heeft wel wat beters te doen dan op internet te zitten en stukjes schrijven, niet ;)

Gepost door: Sjiwaf | 23-06-05

hahahahahaha hahahahahaha

Gepost door: Hahahahaha | 23-06-05

De commentaren zijn gesloten.